UW RECHT, ONZE PASSIE

ADVISEREN | BEMIDDELEN | ONDERHANDELEN | PROCEDEREN.

Een verkeersovertreding of een ongeval kan iedereen overkomen. Soms heeft dit ernstige gevolgen. U kan gekwetst raken, uw voertuig wordt beschadigd of u wordt gedagvaard voor de politierechtbank. In elk van deze gevallen heeft u gespecialiseerde hulp nodig van uw (rechtsbijstands-) verzekering en, in een later stadium, van een advocaat gespecialiseerd in verkeersrecht.

Hoe kunnen we u helpen?

Wij hebben een uitgesproken expertise in verkeersdossiers. Deze specialisatie vloeit voort uit een intensieve samenwerking met makelaars, verzekeringsagenten, schadebeheerders en fleetmanagers. Wij treden op bij overtredingen (dagvaarding voor de politierechtbank), bij ongevallen, bij lichamelijk letsel (begroting van de lichamelijke schade), bij voertuigschade en bij burgerlijke procedure voor de politierechtbank.

  • overtredingen en boetes
  • ongevallen
  • lichamelijk letsel
  • voertuigschade
  • politierechtbank

Persoonlijke aanpak

Intensief overleg met de cliƫnt, diepgaande studie van het strafdossier en up-to-date kennis van het strafrecht vormen de basis van de behandeling van uw dossier. Wij gaan altijd voor u na of u een beroep kan doen op een rechtsbijstandsverzekering. U kan rekenen op een vakkundige verdediging van uw burgerlijke belangen, een optimaal correcte schadebegroting en bijstand tijdens medische expertises.

HEEFT U EEN VRAAG

Maak een afspraak

Online bijstand makelaars en schadebeheerders

Wij bieden een online eerstelijnsbijstand voor makelaars, verzekeringsagenten en schadebeheerders. U kan via deze tool gratis advies vragen. Stel uw vraag, upload de nodige documenten en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op.

Stel uw vraag

U bent syndicus? Stel uw vraag.

Online bijstand syndici en mede-eigenaars
Wij bieden een online bijstand voor syndici en mede-eigenaars. U kan via deze tool gratis advies vragen. Stel uw vraag, upload de nodige documenten en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op.

Stel uw vraag

WAARMEE KUNNEN WIJ U NOG VAN DIENST ZIJN?

Contact details

Advox
Bredabaan 652
B-2930 Brasschaat (Antwerpen)

E info@advox.be
T (03)650 05 60