UW RECHT, ONZE PASSIE

ADVISEREN | BEMIDDELEN | ONDERHANDELEN | PROCEDEREN.

De regelgeving rond onroerend goed is complex. Bijstand van een gespecialiseerd advocaat in geschillen met betrekking aan- en verkoop van onroerend goed, bouwrecht, huurrecht, appartementsrecht, BA- en ABR-verzekeringsgeschillen is onmisbaar.

Hoe kunnen we u helpen?

Advox staat u bij in geschillen omtrent onroerend goedrecht. Ook bij invorderingen van onbetaald gebleven huur, facturen of mede-eigenaarsbijdragen is bijstand door een advocaat aangewezen. Vaak hebben aanmaningen niet tot het gewenste resultaat geleid en moeten er verdere stappen gezet worden.

  • bouwen of verbouwen
  • huur
  • appartementen
  • aankoop en verkoop

Persoonlijke aanpak

We zoeken steeds naar een oplossing op maat. Tijdens een eerste gesprek gaan we na of er een minnelijke oplossing mogelijk is. Indien er toch een procedure opgestart wordt, betrekken we u nauw bij elke stap gedurende het hele proces. We houden bovendien rekening met uw economische belangen. Uw dossier leggen we regelmatig intern voor en zo creƫren we verschillende invalshoeken, met zowel oog voor het technische als het juridische verhaal. U kan rekenen op een doorgedreven en voortdurende specialisatie.

Maak een afspraak

Online bijstand makelaars en schadebeheerders

Wij bieden een online eerstelijnsbijstand voor makelaars, verzekeringsagenten en schadebeheerders. U kan via deze tool gratis advies vragen. Stel uw vraag, upload de nodige documenten en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op.

Stel uw vraag

U bent syndicus? Stel uw vraag.

Online bijstand syndici en mede-eigenaars
Wij bieden een online bijstand voor syndici en mede-eigenaars. U kan via deze tool gratis advies vragen. Stel uw vraag, upload de nodige documenten en wij nemen binnen de 24 uur contact met u op.

Stel uw vraag

WAARMEE KUNNEN WIJ U NOG VAN DIENST ZIJN?

Contact details

Advox
Bredabaan 652
B-2930 Brasschaat (Antwerpen)

E info@advox.be
T (03)650 05 60